Flexibility Uitzendbureau BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flexibility Uitzendbureau BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Flexibility Uitzendbureau BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Flexibility Uitzendbureau BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Flexibility Uitzendbureau BV. Zo is deze organisatie gelegen in Breda. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Flexibility Uitzendbureau BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 20164049. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Flexibility Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Flexibility Uitzendbureau BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Flexibility Uitzendbureau BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.