FlexCor B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. FlexCor B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over FlexCor B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf FlexCor B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Zeist. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, FlexCor B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66455499. Op deze webpagina kan je ook lezen wat FlexCor B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met FlexCor B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als FlexCor B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als FlexCor B.V. een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.