Flex Uitzendgroep BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flex Uitzendgroep BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Flex Uitzendgroep BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Flex Uitzendgroep BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Flex Uitzendgroep BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Oploo. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Flex Uitzendgroep BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 62886886. Op deze pagina kan je ook zien wat Flex Uitzendgroep BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Flex Uitzendgroep BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Flex Uitzendgroep BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.