Flex Team Nederland BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Flex Team Nederland BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Flex Team Nederland BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer info over Flex Team Nederland BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Flex Team Nederland BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Beek. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Flex Team Nederland BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 9189356. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Flex Team Nederland BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Flex Team Nederland BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als Flex Team Nederland BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.