Flex Payrolling BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Flex Payrolling BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals Flex Payrolling BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Flex Payrolling BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Flex Payrolling BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Flex Payrolling BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Flex Payrolling BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Flex Payrolling BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 61467758. Op deze pagina kan je ook lezen wat Flex Payrolling BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.