FixedToday B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. FixedToday B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals FixedToday B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een partij als FixedToday B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als FixedToday B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over FixedToday B.V.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf FixedToday B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Culemborg. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, FixedToday B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 11047341. Op deze website kan je ook inzien wat FixedToday B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.