First Choice Payroll B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. First Choice Payroll B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over First Choice Payroll B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf First Choice Payroll B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Zoetermeer. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, First Choice Payroll B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67280986. Op deze site kan je ook zien wat First Choice Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met First Choice Payroll B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een bedrijf als First Choice Payroll B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller rekent, net als First Choice Payroll B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.