FinHill Payroll Services B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. FinHill Payroll Services B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als FinHill Payroll Services B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over FinHill Payroll Services B.V.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf FinHill Payroll Services B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Hilversum. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. FinHill Payroll Services B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66820359. Op deze pagina kan je ook inzien wat FinHill Payroll Services B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals FinHill Payroll Services B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een partij als FinHill Payroll Services B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.