Finance & Control-Fiscal Law is een payrolling bedrijf die jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Finance & Control-Fiscal Law kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Finance & Control-Fiscal Law een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Finance & Control-Fiscal Law

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Finance & Control-Fiscal Law. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Finance & Control-Fiscal Law is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34357467. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Finance & Control-Fiscal Law ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met Finance & Control-Fiscal Law neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een partij als Finance & Control-Fiscal Law inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.