Fiko B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Fiko B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Fiko B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer informatie over Fiko B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Fiko B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Fiko B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 62380869. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Fiko B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Fiko B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als Fiko B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.