Fidus Management BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Fidus Management BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Fidus Management BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Fidus Management BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Fidus Management BV. Zo is deze onderneming gelegen in Marum. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Fidus Management BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 1119410. Op deze website kan je ook inzien wat Fidus Management BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Fidus Management BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als Fidus Management BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.