FIDsupport B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. FIDsupport B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als FIDsupport B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer info over FIDsupport B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf FIDsupport B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Emmen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, FIDsupport B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 59899255. Op deze webpagina kan je ook zien wat FIDsupport B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals FIDsupport B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partner als FIDsupport B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.