Fidflex Foodservices BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Fidflex Foodservices BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Fidflex Foodservices BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Fidflex Foodservices BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Fidflex Foodservices BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Fidflex Foodservices BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Fidflex Foodservices BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Oude-Tonge. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Fidflex Foodservices BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59813024. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Fidflex Foodservices BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.