FID Hengelo is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. FID Hengelo kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als FID Hengelo een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer info over FID Hengelo

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf FID Hengelo. Zo is deze organisatie gelegen in Hengelo. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, FID Hengelo is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 4046648. Op deze pagina kan je ook lezen wat FID Hengelo ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met FID Hengelo neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als FID Hengelo inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.