FID Hattem is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. FID Hattem kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met FID Hattem neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als FID Hattem is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als FID Hattem een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over FID Hattem

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf FID Hattem. Zo is dit bedrijf gelegen in Hattem. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, FID Hattem is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 4046648. Op deze webpagina kan je ook inzien wat FID Hattem ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.