FID Groningen is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. FID Groningen kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over FID Groningen

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf FID Groningen. Zo is deze onderneming gevestigd in Groningen-Stad. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, FID Groningen is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 4046648. Op deze website kan je ook tot je nemen wat FID Groningen ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals FID Groningen neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als FID Groningen wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als FID Groningen een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.