F.C.M. Aker Beheer BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. F.C.M. Aker Beheer BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra info over F.C.M. Aker Beheer BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf F.C.M. Aker Beheer BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Avenhorn. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, F.C.M. Aker Beheer BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 37088428. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat F.C.M. Aker Beheer BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals F.C.M. Aker Beheer BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als F.C.M. Aker Beheer BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als F.C.M. Aker Beheer BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het best bij jouw bedrijf past.