Fairlonen Payroll is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Fairlonen Payroll kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Fairlonen Payroll een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Extra informatie over Fairlonen Payroll

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Fairlonen Payroll. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Fairlonen Payroll is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65911431. Op deze pagina kan je ook inzien wat Fairlonen Payroll ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Fairlonen Payroll neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partij als Fairlonen Payroll inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.