F-Touch Payrolling B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. F-Touch Payrolling B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als F-Touch Payrolling B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.

Extra info over F-Touch Payrolling B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf F-Touch Payrolling B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Heerhugowaard. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. F-Touch Payrolling B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 66420520. Op deze website kan je ook zien wat F-Touch Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals F-Touch Payrolling B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als F-Touch Payrolling B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.