F-KWadraat Personeelsdiensten BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. F-KWadraat Personeelsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als F-KWadraat Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Meer info over F-KWadraat Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf F-KWadraat Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Vries. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. F-KWadraat Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66041910. Op deze website kan je ook zien wat F-KWadraat Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals F-KWadraat Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als F-KWadraat Personeelsdiensten BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.