Eykelboom Administratie & Advies is een payrolling bedrijf die jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Eykelboom Administratie & Advies kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Eykelboom Administratie & Advies neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een bedrijf als Eykelboom Administratie & Advies inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Eykelboom Administratie & Advies een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Eykelboom Administratie & Advies

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Eykelboom Administratie & Advies. Zo is dit bedrijf gevestigd in Veenendaal. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Eykelboom Administratie & Advies is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 30204722. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Eykelboom Administratie & Advies ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.