Eye2eye Payroll B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Eye2eye Payroll B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Eye2eye Payroll B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Eye2eye Payroll B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Roermond. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Eye2eye Payroll B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56448678. Op deze website kan je ook zien wat Eye2eye Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Eye2eye Payroll B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een bedrijf als Eye2eye Payroll B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Eye2eye Payroll B.V. een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.