Exterus Payrolling B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Exterus Payrolling B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Exterus Payrolling B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Exterus Payrolling B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als Exterus Payrolling B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jou past.

Extra informatie over Exterus Payrolling B.V.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Exterus Payrolling B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Exterus Payrolling B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65158598. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Exterus Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen omgeving.