Executive Mobility Group BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Executive Mobility Group BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Executive Mobility Group BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Executive Mobility Group BV. Zo is deze organisatie gelegen in Schiphol. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Executive Mobility Group BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34232584. Op deze site kan je ook inzien wat Executive Mobility Group BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Executive Mobility Group BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Executive Mobility Group BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als Executive Mobility Group BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.