ExcellentPay Onderwijs BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. ExcellentPay Onderwijs BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over ExcellentPay Onderwijs BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf ExcellentPay Onderwijs BV. Zo is deze onderneming gevestigd in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. ExcellentPay Onderwijs BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 55726208. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat ExcellentPay Onderwijs BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met ExcellentPay Onderwijs BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een partij als ExcellentPay Onderwijs BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als ExcellentPay Onderwijs BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.