Excellence Payroll Solutions Nederland is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Excellence Payroll Solutions Nederland kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over Excellence Payroll Solutions Nederland

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Excellence Payroll Solutions Nederland. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Excellence Payroll Solutions Nederland is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 61457701. Op deze website kan je ook inzien wat Excellence Payroll Solutions Nederland ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Excellence Payroll Solutions Nederland neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat een bedrijf als Excellence Payroll Solutions Nederland inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller hanteert, net als Excellence Payroll Solutions Nederland een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.