Event Pro's Payrolling B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Event Pro's Payrolling B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Event Pro's Payrolling B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Event Pro's Payrolling B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Arnhem. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Event Pro's Payrolling B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65562712. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Event Pro's Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Event Pro's Payrolling B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als Event Pro's Payrolling B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als Event Pro's Payrolling B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jou past.