Eurofirms People First BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Eurofirms People First BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Eurofirms People First BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een bedrijf als Eurofirms People First BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Eurofirms People First BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over Eurofirms People First BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Eurofirms People First BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Eindhoven. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Eurofirms People First BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 69258090. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Eurofirms People First BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.