Euro-Line Design B.V. is een payroll bedrijf die jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Euro-Line Design B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Euro-Line Design B.V.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Euro-Line Design B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Waddinxveen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Euro-Line Design B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67920063. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Euro-Line Design B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Euro-Line Design B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partij als Euro-Line Design B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Euro-Line Design B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.