EURflex B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. EURflex B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over EURflex B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf EURflex B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Rotterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. EURflex B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 62088068. Op deze webpagina kan je ook inzien wat EURflex B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met EURflex B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als EURflex B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als EURflex B.V. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.