EU Professionals BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. EU Professionals BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als EU Professionals BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer info over EU Professionals BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf EU Professionals BV. Zo is deze onderneming gelegen in Hilversum. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, EU Professionals BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69827923. Op deze webpagina kan je ook inzien wat EU Professionals BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met EU Professionals BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een partner als EU Professionals BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.