ERRE Payroll Services is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. ERRE Payroll Services kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over ERRE Payroll Services

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf ERRE Payroll Services. Zo is dit bedrijf gelegen in Rhoon. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, ERRE Payroll Services is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68289413. Op deze webpagina kan je ook lezen wat ERRE Payroll Services ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals ERRE Payroll Services neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partij als ERRE Payroll Services inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als ERRE Payroll Services een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.