Epoint Montage BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Epoint Montage BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Epoint Montage BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een partner als Epoint Montage BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als Epoint Montage BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Epoint Montage BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Epoint Montage BV. Zo is deze onderneming gelegen in Breda. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Epoint Montage BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 69688990. Op deze website kan je ook inzien wat Epoint Montage BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.