Employability BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Employability BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Employability BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Employability BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Employability BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra info over Employability BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Employability BV. Zo is deze organisatie gelegen in 'S-Hertogenbosch. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Employability BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70079498. Op deze pagina kan je ook inzien wat Employability BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen buurt.