Empiria Overheid & Onderwijs B.V. is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Empiria Overheid & Onderwijs B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Empiria Overheid & Onderwijs B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een partner als Empiria Overheid & Onderwijs B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als Empiria Overheid & Onderwijs B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Empiria Overheid & Onderwijs B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Empiria Overheid & Onderwijs B.V.. Zo is dit bedrijf gelegen in Baarlo. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Empiria Overheid & Onderwijs B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 52820947. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Empiria Overheid & Onderwijs B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.