Empiria Metalektro B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Empiria Metalektro B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Empiria Metalektro B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroller het best bij jou past.

Meer informatie over Empiria Metalektro B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Empiria Metalektro B.V.. Zo is deze organisatie gevestigd in Baarlo. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Empiria Metalektro B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 12060363. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Empiria Metalektro B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Empiria Metalektro B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Empiria Metalektro B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.