Emma & Iris Personeelsdiensten BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Emma & Iris Personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals Emma & Iris Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als Emma & Iris Personeelsdiensten BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Emma & Iris Personeelsdiensten BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Emma & Iris Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Emma & Iris Personeelsdiensten BV. Zo is deze onderneming gelegen in Enschede. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Emma & Iris Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66704766. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Emma & Iris Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.