Elvio Business is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Elvio Business kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Elvio Business een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Elvio Business

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Elvio Business. Zo is deze onderneming gevestigd in Avenhorn. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Elvio Business is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67046614. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Elvio Business ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Elvio Business neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Elvio Business is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.