Elfra Payrolling B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Elfra Payrolling B.V. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Elfra Payrolling B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Elfra Payrolling B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Venlo. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Elfra Payrolling B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 56617232. Op deze pagina kan je ook lezen wat Elfra Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Elfra Payrolling B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Elfra Payrolling B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Elfra Payrolling B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.