Elamex Holland BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Elamex Holland BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Elamex Holland BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Elamex Holland BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Vroomshoop. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Elamex Holland BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 68018827. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Elamex Holland BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll organisatie zoals Elamex Holland BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partij als Elamex Holland BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller kies, net als Elamex Holland BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.