Efficient Employment Service BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Efficient Employment Service BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Efficient Employment Service BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Extra informatie over Efficient Employment Service BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Efficient Employment Service BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Efficient Employment Service BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 60841990. Op deze pagina kan je ook inzien wat Efficient Employment Service BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Efficient Employment Service BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een partij als Efficient Employment Service BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.