E&F BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. E&F BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over E&F BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf E&F BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Venlo. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. E&F BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 12053783. Op deze website kan je ook zien wat E&F BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals E&F BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als E&F BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als E&F BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.