EazyBouw BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. EazyBouw BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als EazyBouw BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer weten over EazyBouw BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf EazyBouw BV. Zo is deze organisatie gevestigd in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. EazyBouw BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67775527. Op deze site kan je ook tot je nemen wat EazyBouw BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met EazyBouw BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als EazyBouw BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.