EasyStaff Flex Services BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. EasyStaff Flex Services BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over EasyStaff Flex Services BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf EasyStaff Flex Services BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Tilburg. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. EasyStaff Flex Services BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 18087512. Op deze website kan je ook tot je nemen wat EasyStaff Flex Services BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met EasyStaff Flex Services BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als EasyStaff Flex Services BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als EasyStaff Flex Services BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.