EasyStaff is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. EasyStaff kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als EasyStaff een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over EasyStaff

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf EasyStaff. Zo is deze onderneming gevestigd in Tilburg. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. EasyStaff is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 18087515. Op deze website kan je ook inzien wat EasyStaff ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met EasyStaff neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als EasyStaff wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.