Eastflex BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Eastflex BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals Eastflex BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een bedrijf als Eastflex BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Eastflex BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Eastflex BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Eastflex BV. Zo is deze onderneming gelegen in 'S-Hertogenbosch. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Eastflex BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68487037. Op deze website kan je ook inzien wat Eastflex BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen regio.