E Consultancy is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. E Consultancy kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als E Consultancy een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Meer weten over E Consultancy

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf E Consultancy. Zo is deze onderneming gelegen in Dordrecht. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, E Consultancy is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 61069434. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat E Consultancy ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met E Consultancy neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als E Consultancy wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.