DUMAR Payroll consultancy is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. DUMAR Payroll consultancy kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als DUMAR Payroll consultancy een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over DUMAR Payroll consultancy

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf DUMAR Payroll consultancy. Zo is deze onderneming gelegen in Maastricht. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, DUMAR Payroll consultancy is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 65228456. Op deze site kan je ook zien wat DUMAR Payroll consultancy ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals DUMAR Payroll consultancy neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als DUMAR Payroll consultancy is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.