Ducato Detachering B.V. is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Ducato Detachering B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Ducato Detachering B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een onderneming als Ducato Detachering B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Ducato Detachering B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Ducato Detachering B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Ducato Detachering B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Diemen. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Ducato Detachering B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 69092877. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Ducato Detachering B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.