D.S.M. Uitzendbureau BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. D.S.M. Uitzendbureau BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als D.S.M. Uitzendbureau BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over D.S.M. Uitzendbureau BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf D.S.M. Uitzendbureau BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, D.S.M. Uitzendbureau BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69196788. Op deze website kan je ook inzien wat D.S.M. Uitzendbureau BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals D.S.M. Uitzendbureau BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als D.S.M. Uitzendbureau BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.